torsdag 4. mai 2017

Ny sykkel

Jeg tok jo MC lappen 6.7.16 å hadde da kjøpt meg en Kawasaki vulkan 1500. En 1995 modell.

En flott sykkel. Stor, fin, satt godt på sete osv. Kjørte brokke-sulesksaret i fjord. Noe senebetennelse i armene etter spres, brems å clutch da den er så hard på det. 277 kg veide den. Å nå i år som jeg er nesten 20 kg lettere. Så merket jeg at å kjøre denne ble for tungt. Jeg måtte jobbe meg igjennom svingene, å ble sliten i mellom skulderbladene, i nakken, i hoftene. Klarte rett å slett ikke å kose meg på tur. Sykkelen var å så tung at jeg sleit med å svinge i bratte svinger, var usikker å skeptisk. Jeg klarte ikke å rygge den.

Så igår var meg å Espen nede på MC senteret i byen å kikket. Fikk prøvekjøre. Å jeg forelsket meg. Å det beste, han på butikken ville ta min i innbytte. Å vi byttet likt. Så jeg betalte ikke en krone i butikken, men kom hjem med en ny sykkel 😍

En Honda cb 600 s Hornet. En 2002 modell :) flott blå farge å alt. Er så gla nå. Den forrige sykkelen var et ok transport middel fra a-b denne nye vil jeg jo helst ikke gå av. Vil ut å kjøre hele tiden. Hehe..

av en eller anna grunn får jeg ikke frem de nyeste bildene på tlf en. Så får ikke lakt til bilder pr nå. Men skal nok få oppdatert via PC seinere.

Men nå, rydde, vaske, bake kake, å ikveld. Besøk 😍

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar